X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

X-Sprintin päätöskilpailu ja seikkailuviikonloppu Ruunaalla lähestyy!

X-Sprintin päätöskilpailu ja seikkailuviikonloppu Ruunaalla lähestyy!  20.07.2005

Jäppisen Eeron toiveesta X-sprintin päätöskilpailu starttaa vasta klo 12 lauantaina 17.9.2005 Lieksan Ruunaalla. Kilpailukeskuksena toimii Ruunaan retkeilykeskus Neitikoski. Lajeina ovat tutut maastopyöräily, juoksu ja melonta sekä yllättävät tehtävät matkan varrella. Koskimelonnaltakaan tuskin vältytään (tiedossa on turvallisia, vesitilanteesta riippuen I-III -luokan koskia, ensikertalaisille ja kokemattomille lohdutuksen sana: kosket voi myös kiertää, jos omat taidot epäilyttää). Kilpailussa on normaalit sarjat: solo, kilpa, kunto ja naiset, joista kaksi jälkimmäistä on kevennetty ja lyhennetty. Mukaan tarvitset huoltajan ja normaalien kilpailuvarusteiden lisäksi suosittelemme märkäpukua ja mahdollisesti aukkopeittoa kanoottiin.

Kilpailun päätteeksi kilpailijoille tarjotaan illalla sauna ja ruokaa ja palkintoseremoniat Neitikoskella. Kukaan ei myöskään kiellä viettämästä pienimuotoisesti X-Sprint-kauden päättäjäisiä... ;) Omakustanteista aitta/mökkimajoitusta tahtoville suosittelemme pikaista yhteydenottoa allekirjoittaneeseen, joka tietää paikkakunnan majoitustilanteesta jotakin.
Sunnuntaipäivään viipyvälle väelle järjestetään edullisesti mahdollisuus melontaretkeen kisassa käymättömille hienoille vesille ja koskille...

Lisää infoa tulee, kun sitä keksitään...

Lisätietoja saapi udella Anni Kärkkäiseltä numerosta 040 7573129

< Takaisin


webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004