X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

Seikkailullista melontaa Ikaalisten X-sprintissä

Seikkailullista melontaa Ikaalisten X-sprintissä  21.05.2007

Lauantaina kisatussa kauden ensimmäisessä X-sprintissä oli harvinaisen seikkailullinen melonta. Liesijoki-Hinkiönjoki kiemurtelee Seitsemisen kansallipuiston maisemissa, keskellä metsiä. Mutkia on riittävästi, pieniä koskia ja virtapaikkoja vähän väliä. Lisäksi joella elelevä majavakanta, oli pitänyt huolen lisähaasteiden rakentamisesta. Koskipaikoissa vesi oli kuivan kevään takia vähissä, ja monissa paikoissa kalustoa joutuikin taluttamaan... mutta hauskaa tuntui olevan. Ja olihan rannalla ihmeteltävänä mm. majavien sytyttämän noin hehtaarin metsäpalon jäljet, melko kavereita nuo talttahampaat.

Melonnan lisäksi kisassa oli tarjolla mm 11 km ride & run -osuus (tuo ride hoidettiin pyörällä), 35 km maastopyöräilyä, 7 km suunnistusta komeissa avokalliomaastoissa sekä kokojoukko Questejä: "sitomisleikki", viikinkikirveen heitto, nuoralla kävely ja trapetsihyppy.

Kovinta vauhtia piti Solo-sarjassa kisannut Pekka Sorjonen, nopein pari oli Hiiltomiesten kaksikko Mika Häkkinen, Harri Koskinen.

Seuraava X-sprint kisataan heinäkuussa Joensuussa, luvassa on kuulemma "Suomen seikkailukisoissa täysin uusi laji" Joten eikun ilmoittautumaan, niin nähdään mikä se on...

< Takaisin


webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004