X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

Keuruun kisa odottaa seikkailijoita

Keuruun kisa odottaa seikkailijoita  04.09.2007

Ratamestarin viikonlopun maastouurastus Keuruun Jukojärven metsissä hioi kauden viimeisen X-sprintin reittiä ja nyt kaikki alkaa olla valmista. Lajeina ovat maastopyöräily, juoksu, suunnistus ja melonta. X-sprintin tyyliin kuuluen yllätyksiä on luvassa. Maastopyöräilyn reitti kulkee kyläteillä, kärrypoluilla, kuntoradoilla ja metsäpoluilla. Solossa ja miesten duossa on enemmän teknistä polkua, mutta naiset ja kuntoilijatkin selviävät jäykkää paremmin etujousitetulla pyörällä. Melonta suoritetaan enimmäkseen järvillä, mutta luvassa on myös lyhyt jokiosuus pohjapadolla ja kivillä. Melontaan sisältyy 300 metrin kantopätkä. Juoksu ja suunnistus suoritetaan vaihtelevassa ja mäkisessä keskisuomalaisessa maastossa.

Huoltajaa kisassa ei tarvita. Reitti käy kilpailukeskuksessa kolme kertaa. Miesten duon ja solon ihanneaika on 6,5 tuntia. Kisassa on käytössä cut offeja, joilla varmistetaan, että hitaimmatkin ehtivät maaliin ennen pimeää.

Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus lattiamajoitukseen perjantaina ja lauantain välisenä yönä. Myös telttailu on mahdollista. Sisämajoitus maksaa 5 e/hlö. Lauantaina tarjolla on aamiainen, jonka hinta on 5 euroa. Ohjeet majoituksen ja aamiaisen varaamisesta tulevat kilpailuohjeen mukana. Kilpailualueella on tarjolla maatila- ja mökkimajoitusta (www.keuruu.fi, www.korpijukola.fi, www.kinkamonpirtti.fi).

Kilpailuohje julkaistaan viimeistään 14.9

< Takaisin


webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004