X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

X-sprint

X-sprint 2007

Kauden 2007 kilpailusarja koostuu kolmesta lyhyestä seikkailukilpailusta, joista yksi järjestetään Pirkanmaalla ja kaksi hieman erilaisissa maisemissa Joensuussa ja Keuruulla. Kilpailujen teemana on, kuten aikaisempinakin vuosina "Seikkailua kaikille" eli kilpailusarjan päätarkoituksena on toimia mukavina ja helppoina lajiin tutustumisina aloittelijoille, ja harjoittelua mukavasti piristävinä voimainkoettelemuksina enemmän lajia harrastaneille.

Eli jos seikkailu-urheilu kuulostaa kiinnostavalta, on X-sprint juuri sinulle.

Osakilpailut

X-sprint 2007 kilpailusarjan osakilpailut kisaillaan:

19.5.2007 Pirkanmaa
21.7.2007 Joensuu
29.9.2007 Keuruu

Kukin osakilpailu on lyhyt n. 60-90 km nonstop -tyylinen seikkailukilpailu. Aikaa osakilpailuihin kuluu lajivalikoimasta ja
kilpailijan fysiikasta riippuen 5-10 tuntia.

Lajit

Kilpailujen peruslajeina on: maastopyöräily, melonta, pikavaellus ja suunnistus.
Lisäksi kilpailuissa on vaihtelevasti muitakin seikkailullisia elementtejä, kuten kiipeily, laskeutumisia, köysiratoja...

Kilpailijat etenevät tarkistuspisteeltä toiselle, koko kilpailun ajan kilpailijat vastaavat suunnistuksesta ja reitillä pysymisestään itse, kuten seikkailukilpailuissa kuuluukin.

Sarjat

Yksilösarja, Solo
Parisarja miehille, Duo Miehet
Parisarja naispareille, Duo Naiset
Sekä uutuutena Duo Kunto parisarja kaikille seikkailunhaluisille.


Duo Naiset ja Duo Kunto sarjoissa reittiä on hieman lyhennetty, osuuksien ollessa mahdollisuuksien mukaan samat. Tätä meiltä, toivottiin ja viime kesänä jo käytettiin. Koska vastaanotto oli hyvä päätimme jatkaa samoilla linjoilla.

Palkinnot

X-sprint kilpailusarjan palkintopöydät pyritään pitämään komeina, kuten se on ollut jo monena edeltävänäkinkin kautena. Kussakin osakilpailussa tullaan jakamaan sarjojen parhaille arvokkaita esinepalkintoja. Lisäksi koko kilpailusarjan parhaat palkitaan finaalin jälkeen esinepalkinnoilla.

Koska haluamme pitää Duo Kunto-sarjan nimensä mukaisena, tullaan palkinnot arpomaan kaikkien tähän sarjaan osallistuneiden kesken.

Lisäksi jokaisessa osakilpailussa jaetaan myös vaihteleva määrä arvontapalkintoja, eli arvokkaan itsensä ylittämisen lisäksi voi kotiin viemisinä olla myös mukavia yllätyksiä.

Pistelasku

Kussakin osakilpailussa kilpailijoille jaetaan sijoituksen mukaan pisteitä, yhteispisteet ratkaisevat kilpailijan / joukkueen kokonaissijoituksen sarjassa. Parin jäsenistä ainakin toisen tulee olla sama kaikissa osakilpailussa, jotta pari laskettaisiin samaksi joukkueeksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen käynnistyy lähipäivinä

Täytä ilmoittautumislomake kohdassa X-ilmoittautuminen. Vastaanotettuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle tarkempia ohjeita ja laskun osanottomaksun maksamista varten. Kaudella 2007 lähetämme kaiken informaation sähköpostin välityksellä, mikäli haluat laskun yms. edelleen paperilla, laita siitä maininta lisätietoja kohtaan. Osanotto on sitova vasta kun osanottomaksu on saapunut kilpailujärjestäjän tilille. Peruessasi osanoton yli 14 vrk ennen osakilpailua pidätämme osanottomaksusta 30 € toimistokuluina. Mikäli perut osanottosi alle 14 vrk ennen osakilpailua, emme palauta osanottomaksua, lääkärintodistuksella osanotto-oikeuden voi siirtää seuraavaan osakilpailuun / vuoteen.

Osanottomaksut

Koko kilpailusarja
ennen 31.3.2007 1.4. - 1.5.2007 2.5 - 19.5.2007
Solo 180 € 200 € 250 €
Duo 290 € 310 € 360 €
Yksittäinen osakilpailu
vähintään 2 kk ennen kilpailua 2 kk - 2 vko ennen kilpailua alle 2 vko ennen kilpailua
Solo 80 € 90 € 100 €
Duo 130 € 145 € 170 €

Yhteistyössä

Maanmittauslaito
Free Heels

webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004