X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

X-wiima 10.3.2007

X-wiima 2007

Yksipäiväisen kilpailun reitti kiertelee Kolin latu- ja kelkkauraverkostossa ja lähiympäristössä. Lajeina ovat maastopyöräily, lumikenkäily, hiihto ja potkurointi. Matkaa kertyy yleisessä sarjassa noin 65 km ja kuntosarjassa noin 35 km. Joukkueessa on kaksi henkilöä. Kilpailu käydään 10.3.2007. Molempiin sarjoihin otetaan yhteensä max. 20 joukkuetta/sarja!

Joukkue

Joukkueeseen kuuluu kaksi henkeä. Joukkueen sukupuolijakauma on vapaa.

Kilpailumaksu on 80 €, tai jos joukkueen molemmat jäsenet ovat opiskelijoita, niin maksu on 60 €. Osanottomaksu sisältää ruuan, peseytymisen, kartat sekä ikimuistetavan kisan.

Ilmoittauduttuanne lähetämme teille laskun osanottomaksusta ja mahdollisista välinevuokrista. Osanotto on sitova vasta kun osanottomaksu on maksettu X-sprintin tilille.

Ennen 24.2.2007 sairaus yms. tapausten takia osanottonsa peruuttaneille palautamme osanottomaksun vähettynä toimistokuluilla 20 €. 25.2.2007 jälkeen emme palauta peruneiden kisamaksuja.

Kilpailijat ovat vakuutettu kilpailujen järjestäjien toimesta Lähivakuutuksen vapaa-ajan ryhmätapaturma- vakuutuksella. Kilpailijat allekirjoittavat sitoumuksen, jossa käsittävät kilpailun raadollisuuden.

Aikataulu

Reittikirjojen jako klo 9.00. Kisa alkaa klo 10.00. Yleisen sarjan voittajajoukkuetta odotellaan maaliin n. klo 15.30 ja kuntosarjassa maaliviiva tullaan rikkomaan n. klo 14.01. Saunat ja ruokailu alkaen klo 14.00. Palkintojenjako n. klo 16.30.

Huolto

Ei huoltoa

Vaihtopaikat

Vaihtopaikkana toimii Kolin sataman alamaja, joka on lämmin tila.

Varusteet

Pakolliset varusteet koko kisan ajan: Kompassi, otsalamppu tai vastaava valo, juomapullo tai -reppu, EA-varusteet (sideharso, laastaria, avaruuslakana ja pilli), kännykkä, tuulenpitävät takki ja housut tai vastaava.

Pakolliset lajikohtaiset:

Pyöräily: maastopyörä, kypärä ja lumikengät, suosittelemme nastarenkaita, korjaussarjaa ja pumppua.

Hiihto: luistelu tai perinteinen suksipaketti, oman maun mukaan ja lumikengät.

Potkurointi: kick-potkuri.

Lumikenkäily: lumikengät.

Välineiden vuokraus

Järjestäjältä on mahdollista vuokrata lumikenkiä (5 €/pari) ja kickspark-potkurit kuuluvat kisahintaan. Kerro tarpeesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajanotto

Kilpailuissa käytetään pihtileimausta. Osuudet kellotetaan manuaalisesti. Kilpailuaika on kokonaisaika lähdöstä maaliin, eli myös vaihtojen aikana kello käy. Ainoastaan kilpailunjärjestäjän erikseen niin ilmoittaessa kilpailuaika katkeaa kesken kilpailun (esim. osuuksien peruminen, pakollinen tauko, tms. syy).

Vakuutukset

Kilpailijat ovat vakuutettu kilpailujen järjestäjien toimesta Lähivakuutuksen vapaa-ajan ryhmätapaturma- vakuutuksella. Vakuutus korvaa kilpailutilanteessa aiheutuneista tapaturmista aiheutuneiden vammojen hoitokulut 8500 €:n asti. Lisäksi vakuutukseen kuuluu 1600 €:n kertakorvaus kuolemantapauksen varalle, sekä 1600 €:n kertakorvaus invaliditeetista. Kilpailijoiden tulee huolehtia itse muista tarvitsemistaan vakuutuksista sekä varmistaa vakuutusten voimassaolo kilpailutilanteessa.

Palkinnot

Palkinnot jaetaan seuraavasti:
Yleinen sarja: kolme nopeinta joukkuetta
Kuntosarja: paras palkitaan sekä arvonta osallistujien kesken
Loput palkinnot arvotaan osallistujien kesken

Lähtö ja maali

Kisan startti tapahtuu Kolin sataman alamajalta ja vaihto-/maalipaikkana toimii Kolin sataman alamaja, jossa tarjoillaan ruoka ja sauna.

Lisätietoja

Mika Okkonen 040 - 542 0076

Tervetuloa kisaamaan WIIMAAN!


Yhteistyössä

Future
Sportia Settu
Sokos hotelli Koli
Elmo Sport

webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004