X-sprint seikkailua kaikille X-sprint seikkailua kaikille

Kuvat

Kuvia X-sprintin järjestämistä kilpailuista

Näiltä sivuilta löydät kuvia kuluneella kaudella järjestämistämme kilpailuista. Aivan kaikki kuvat eivät vielä ole näkyvillä, mutta kuvamäärä lisääntyy koko ajan...

Kuvien käytöstä kotisivuilla ..

Muutama kilpailija on jo kysellyt lupaa käyttää sivuilta löytyviä kuvia omilla nettisivuillaan. Kuvien käyttö "ei kaupallisilla" nettisivuilla on täysin luvallista, kunhan muistatte mainita että kuvat on otettu X-sprint seikkailukisoissa. Mikäli haluatte käyttää kuvia vaikkapa yhteistyökumppaninne mainonnassa, niin siihen tulisi kysyä lupa erikseen Jari Kaajalta, samalla saatte käyttöönne myös huomattavasti suuremman kuvatiedoston.

Haluatko jostain kuvasta itsellesi oikean valokuvan?

Mikäli haluat teettää sivuillamme olevista kuvista itsellesi, ystävällesi, vaimollesi, miehellesi, sponsorillesi, tai kenelle vaan oikean paperikuvan, toimi seuraavasti: 1) Valitse kuvat ja kirjoita niiden numerot ylös (esim Messilän ensimmäinen kuva "Messilä Dsc_4043.jpg") 2) Lähetä sähköpostia Jari Kaajalle, kerro kuvan numeron lisäksi myös montako kappaletta ja minkä kokoisena ko. kuvan(t) haluat. 3) Lähetän sinulle tilausvahvistuksen ja laskun 4) Rahojen näkyessä pankkitilillämme, pistän kuvat tekoon. 5) Saat kuvapostia kotiisi 2 viikon kuluttua maksusta.

Hintaesimerkki: yksi 10x15 cm kokoinen kuva = 3 €, kolme 10x15 cm kokoista kuvaa = 6 € (voi olla eri kuvia) Jos tarvitset paljon tai isoja kuvia, kysy hinta ennakkoon.


webmaster@x-sprint.com Ι Copyright © X-sprint 2004